Spread Your Wings: Exceptional Paragliding Wings for Sale

Step into the realm of the skies with our exquisite collection of paragliding wings for sale. Each wing is a masterpiece, crafted to offer you the ultimate freedom and exhilaration of soaring. Embrace the wind with our wings – your perfect companions for unforgettable aerial journeys. It's more than a purchase; it's an invitation to dance with the clouds.

Overview of NOVA Mentor 7 Paraglider

Overview of NOVA Mentor 7 Paraglider

The NOVA Mentor 7 is a cutting-edge paraglider, engineered to set new standards in the EN B class. It's a hybrid 2.5-liner, a configuration that balances performance and comfort uniquely.

Selling Overview: AirDesign Soar Paraglider

Selling Overview: AirDesign Soar Paraglider

Elevate your flying experience with the AirDesign Soar, a high-performance EN-B wing perfect for mountaineers and travelers. Embrace its lightweight design, advanced materials, and compact packing for unparalleled comfort and functionality in the skies.

UP Meru 2: Elevate Your Flight

UP Meru 2: Elevate Your Flight

Discover the UP Meru 2, a state-of-the-art EN-D two-liner paraglider, designed for pilots with significant cross-country (XC) ambitions and a desire for high-level competition performance.

Introduction to UP Rimo Paraglider

Introduction to UP Rimo Paraglider

Discover the UP Rimo, a mid-A class paraglider designed for maximum fun and safety. Ideal for beginners and flight students, it offers a perfect balance of maneuverability and passive safety.

New paraglider AirDesign Vivo for sale

Vivo

New paraglider AirDesign Vivo for sale

Vivo – #freerider

Vivo je naše potpuno novo krilo za ulaznu EN-B kategoriju – i donekle je naslednik Vite. Ali je toliko napredan sa stanovišta dizajna i tehnologije da smo odlučili da mu damo novo ime. Uvek možete očekivati više od novorazvijenog krila - to je evolucija! Vivo la revolution!

New paraglider Icaro Xenus for sale

Xenus

New paraglider Icaro Xenus for sale

Xenus -FREESTYLE!

XENUS je savršen alat za ulazak u svet Freestile-a. Lako manevrisanje povratnim letenjem i sveukupno veoma oprosta karakteristika leta olakšavaju bezbedno napredovanje. Sa iskustvom Acro-legende Ksandi Meschuh-a, uspeli smo da kreiramo namenski Freestile krilo koje prolazi EN-B sa ukupnim rasponom težine između 65 i 110 kg.

New paraglider Icaro Sitta for sale

Sitta

New paraglider Icaro Sitta for sale

Sitta - utralako krilo

Sitta je naše ultra-lako krilo za planinaranje i letenje, koje ne samo da će biti verno pratilac na mnogim vašim planinarenjima, već će i obogatiti vaše letove u planinama u svakom pogledu.

New paraglider Icaro Nikita 5 for sale

Nikita 5

New paraglider Icaro Nikita 5 for sale

Nikita 5 - stilizirajte svoj Infiniti

NIKITA 5 je peta generacija konstruisana i razvijena na osnovu znanja naših profesionalaca. Preciznost i jasnoća je moto. Ovo Acro krilo ispunjava sve vaše zahteve.

New paraglider Nova Phantom for sale

Phantom

New paraglider Nova Phantom for sale

PHANTOM- nova era u paraglajdingu

PHANTOM nudi sigurnost osnovnog intermedijera sa performansama vrhunskog krila. Ovo je omogućeno zahvaljujući verovatno najsloženijoj konstrukciji ikada korišćenoj u krilu za serijsku proizvodnju.

New paraglider Nova XENON for sale

Xenon

New paraglider Xenon for sale

XENON – Čist trkački duh

XENON (EN/LTF D) je ultralaki dvoliner za iskusne pilote. Odlične performanse klizanja, jednostavno rukovanje i visok stepen stabilnosti garantuju velike XC milje bez rizika od umora.

New paraglider Nova Sector for sale

Sector

New paraglider Nova Sector for sale

PRION 4 - za Vaš savršen dan

SECTOR je hike'n'fly krilo performansi sa relativno niskim odnosom širine i visine, sa značajnim, potpuno upotrebljivim performansama i odličnim rukovanjem. Kao i MENTOR u klasi standarda, SECTOR je gutač milja u sportskoj klasi.

New paraglider Nova Mentor 6 for sale

Mentor 6

New paraglider Nova Mentor 6 for sale

Mentor 6- Proširite svoj domet

Dugi niz godina MENTOR serija je sinonim za vrhunske performanse u EN B klasi. MENTOR 6 nastavlja ovu tradiciju, dopunjujući prednosti svojih prethodnika inovacijama koje još više poboljšavaju njegove performanse. Proširite svoje vidike sa majstorom u svojoj klasi.

New paragliding wing Nova Ion 6 light for sale

Ion 6 Light

New paragliding wing Nova Ion 6 Light for sale

Ion 6 Light - Uvek spreman za letenje

Sada je jedini razlog da ne letite vreme, jer je ION 6 Light (EN/LTF B) beskrajno svestran. Bez obzira da li planirate da planinarite i letite, letite u vazduhu ili čak ambiciozni let preko zemlje - čim zasja sunce, ovaj paraglajder će vas postaviti na vrh i na vrh. Visok stepen pasivne sigurnosti dolazi kao standard.

New paraglider Nova Doubleskin for sale

Doubleskin

New paraglider Nova Doubleskin for sale

 Minimalistički  letenje i planinarenje

DOUBLESKIN je najlakši paraglajder na svetu* sa gornjom i donjom površinom (2,1 kg / veličina 17). Ima veoma malu veličinu pakovanja i uživa u vazduhu zahvaljujući boljoj aerodinamici u poređenju sa krilom sa jednom površinom. Sa DOUBLESKIN-om planinarenje je jednako prijatno kao letenje i sletanje!

New paraglider Nova Ibex 4 for sale

Ibex 4

New paraglider Nova IBEX 4 for sale

IBEX 4 - Gde god da krenete

Lagan, visokih performansi, brz, nekomplikovan, siguran i samo čista zabava: IBEX 4 je svestran, super lagan paraglajder (od 3,0 kg) sa mnoštvom upotreba i izuzetno širokim rasponom težine. Pogodan je za hike & fli, putovanja, rekreativno letenje, planinarenje, letenje po instrukcijama i letenje uz jak vetar.

 

New paraglider Nova Prion 5 for sale

Prion 5

New paraglider Nova Prion 5 for sale

PRION 5 - letite sigurno

PRION 5 kombinuje globalno isprobane i testirane snage svojih prethodnika – jednostavne karakteristike lansiranja i dobroćudno rukovanje – sa poboljšanim prigušenjem kotrljanja i novim dizajnom. Takođe se može pohvaliti sa dve inovacije: redizajniranim, još udobnijim NOVA podesivim ručkama i gradijentom boje na kočionoj liniji koji pomaže da se pravilno dozira hod kočnice.

aquila Paragliding wings for sale

Aquila

It's all about Style

Aquila je naše posvećeno krilo slobodnog stila. Na osnovu našeg najboljeg termičkog profila uspeli smo da kombinujemo dva sveta: agilnost, brzinu i dinamiku akro krila i termičke sposobnosti i sposobnosti upravljanja krilom visokog nivoa.

pica2 Paragliding wings for sale

PICA 2

Naša nova PICA² će inspirisati paraglajding!

misti1 Paragliding wings for sale

Misti

MISTI - Acro glider from UP paragliders for sale

Predvidljivo ponašanje

Slično XC krilima, akro krila moraju dosledno leteti i imati predvidljivo ponašanje. Tokom poslednje decenije, akro krila svih marki napredovale su i učinile napredak u akrobacijama sigurnijim. UP Misti nastavlja ovaj trend. Posle stotina sati ispitivanja, rezultati pokazuju da krilo ne radi neočekivane stvari. Backfli je vrlo jednostavan i stvara čisto kontrolisano kretanje unazad ako se leti sa slobodnim kočnicama i širom otvorenim rukama. Agresivnost je prigušena, posebno ako se leti oko 4 kg / m2 i ostaje vrlo upravljiva čak i iznad 6 kg / m2 - precizan hod kočnice i povratni pritisak pomažu u zadržavanju kontrole krila.

Cyclon

Cyclon je polurefleksno paramotorno krilo napravljeno da nosi velika opterećenja: to je vrtlog snage, sa iznenađujuće laganim dodirom.

CYCLONE: SNAGA PO PRIRODI!

eona_3_1 Paragliding wings for sale

EONA 3

Ponosni smo što predstavljamo naše novo školsko krilo, EONA 3.

Idealan je jedrilica za početnike.

Siguran, zabavan i robustan, on će vam biti verni saveznik i pomoći će učenicima da otkriju radosti letenja.

5web Paragliding wings for sale

Ufo

AirDesign Ufo for sale

Kako opisati novi NLO...... jednom rečju?

Univerzalno!... u jednoj slici?

Magnetna atrakcija! Na poletanju ljudi ne mogu pomoći da ga dodirnu ili naduvaju.

Guru

New glider CCC UP Guru for sale

Izdanje 2020: Ovaj model je sada takođe opremljen našom popularnom ručkom za prekidanje zaključavanja.

Meru 2020 Edition

New paraglider UP Meru 2020 Edition for sale

Pobedničke performanse i rukovanje

Dizajnirali smo MERU za rekordne rekordne letove i takmičenja najvišeg nivoa. Odnos širine i visine od 6,9 u kombinaciji sa sofisticiranom dvokontrolnom konstrukcijom čine MERU savršenim jedrilicom za profesionalne pilote koji će na najbolji mogući način iskoristiti svoj letački dan. MERU ima rukovanje po kojem je UP poznato; direktan, oštar i zabavan za letenje. Spretnost i komunikacija MERU-a znače da će pilot brže pronaći termalnu energiju i efikasnije se popeti. Kompleksna unutrašnja struktura u kombinaciji sa dvoslojnom kontrolom nagiba čine MERU vrlo stabilnim pri brzini, sa odličnim performansama u vetru.