Find Your Perfect Sky Embrace: Premium Paragliding Harnesses for Sale

Elevate your flight experience with our selection of top-tier paragliding harnesses. Each harness we offer is a blend of comfort, safety, and style designed to enhance your journey through the clouds. It's more than just a sale; it's about finding the perfect embrace that holds you safely as you dance with the wind. Join us in redefining the heights of comfort and security in the sky.

Discover the LIGHTNESS 4 - Paragliding Perfection Awaits

Discover the LIGHTNESS 4 - Paragliding Perfection Awaits

Paragliding Montenegro Club is thrilled to introduce the LIGHTNESS 4 harness, a pinnacle of innovation and comfort for cross-country paragliding enthusiasts. Engineered by ADVANCE, a company renowned for its commitment to quality and pioneering spirit, the LIGHTNESS 4 is your next step towards a transformative flying experience. Let's dive into the details that make this harness a must-have.

Link passenger

Tandem paragliding harness BGD Link passenger for sale

LINK PILOT i LINK PASSENGER su lagani, robusni, udobni i sigurni pojasevi za profesionalne i rekreativne tandem pilote koji žele najbolju opremu za svoj tandem postav. Dizajnirana kako bi se besprijekorno uklopila, serija LINK ima živopisne usklađene boje, inovativne značajke i bitne standardizacije.

Link pilot

Tandem paragliding harness BGD Link pilot for sale

LINK pojasevi su lagani i udobni tandem pojasevi, idealni za profesionalno letenje i letenje u slobodno vrijeme. Promišljene značajke dizajna uključujući sjedalo koje se lako naginje na SUVOTAČKOM sjedalu za lagane prijelaze iz stojećeg u sjedeći položaj i lagane daske sjedala u obliku saća. Ima udobne ručke za koje se suvozač drži, a nosač instrumenata na stražnjoj strani idealno je postavljen u vidno polje pilota. PILOT pojas ima podijeljene noge.

Paragliding harness Advance BiKid for sale

BiKid

Paragliding harness Advance BiKid for sale

BIKID je tandem dečiji pojas pogodan za decu od približno 100 do 130 cm visine. BIKID je sertifikovan prema EN/LTF za maksimalnu težinu od 100 kg (samo test opterećenja).

Strapless Bi 2

Hike&fly tandem paragliding harness Advance Strapless Bi 2 for sale

Postoji i verzija STRAPLESS 2 za tandem pilote. STRAPLESS BI 2 je EN sertifikovan i ima rezervni kontejner ispod desne noge. Sa rezervnom ručkom i kontejnerom, STRAPLESS BI 2 teži samo 410 grama. Ovaj ultralaki tandem pilotski uprtač je namenjen isključivo za ekstremnu upotrebu u planinarenju i letenju i nema zaštitnik.

BiPro 3

New tandem paragliding harness Advance BiPro 3 for sale

BIPRO 3 tandem pilotski uprtač ima mnogo korisnih funkcija za jednostavan i bezbedan radni dan. Uprtač je težak samo 2,6 kg i snažno je izgrađen. Ovaj izuzetno udoban pilotski pojas ne samo da će se svideti svakodnevnim profesionalcima, već će savršeno služiti i tandem pilotu u slobodno vreme.

New paragliding harness Advance Success 5 for sale

Success 5

New paragliding harness Advance Success 5 for sale

SUCCESS 5 se pojavljuje sa potpuno revidiranim izgledom i predstavlja uvod u novu dizajnersku seriju. Ovaj visokokvalitetni sportski pojas sa maksimalnom bezbednošću je usmeren ka rekreativnim pilotima i pilotima koji traže maksimalnu udobnost u kombinaciji sa odličnom aerodinamikom.

New paragliding harness Advance Weightless for sale

Weightless

New paragliding harness Advance Weightless for sale

Weightless - manje je više

WEIGHTLESS je razvijen za X-Alps sportiste i posebno nadograđen za kros pilote koji vode računa o težini. WEIGHTLESS je savršen komponent sistem za ambiciozne projekte Hike to XC i VolBiv, kao i ozbiljnu konkurenciju. Njegove posebne kvalitete uključuju minimalnu težinu, sveobuhvatnu korisnost i veliku udobnost. Aerodinamički odličan XC sistem takođe impresionira svojim vitkim i dinamičnim izgledom.

New paragliding harness Icaro Xema 2 for sale

Xema 2

New paragliding harness Icaro Xema 2 for sale

Xema 2 - BEZBEDNOST I SVESTRANOST

Reverzibilni sistem XEMA² je dodatno poboljšan, lakši i veći paket koji je nasledio sistem našeg XEMA-a. Probani i testirani sistem vazdušnih jastuka sa integrisanom spiralnom oprugom, koja ispunjava vazdušni jastuk pre poletanja i time garantuje odličnu zaštitu od prvog koraka faze poletanja, naravno ponovo je preuzet. Novi XEMA² karakteriše optimizovana udobnost nošenja ranca i dalje poboljšane opcije podešavanja.

New paragliding harness Woodey Valley Crest for sale

Crest

New paragliding harness Woodey Valley Crest for sale

Crest - kompaktan, lagan, dinamičan

Crest je novi sistem težak samo 1,98 kg (veličina M). To je reverzibilni sistem sa potpuno odvojivim ruksakom. Crest S i M dolaze u kompletu sa rancem od 55 litara, dok Crest L i KSL sa rancem od 70 litara.

New paragliding harness Nova Altus for sale

Altus

New paragliding harness Nova Altus for sale

Altus - lakoća susreće sigurnost

Sa samo 3,5 kilograma, ALTUS je izuzetno lagan, izuzetno udoban i za svoju klasu, ima jedinstven nivo bezbednosti: ispod sedišta je spreman za akciju unapred naduvani vazdušni jastuk. Ovaj vazdušni jastuk je oblikovan pomoću izdržljive mreže od pene. Kada je u vazduhu, vazdušni jastuk takođe podržava leđa pilota.

New paragliding harness Nova Somnium for sale

Somnium

New paragliding harness Nova Somnium for sale

Somnium - za pilote sa snovima

SOMNIUM nudi sve što piloti za terenske vožnje traže: udobnost, aerodinamičan položaj sedenja sa malim otporom i zahvaljujući Hibrid Protection, impresivan stepen pasivne bezbednosti. Sa samo 3,7 kilograma (veličina S), hod do poletanja je mnogo lakši.
New paragliding harness Nova Montis for sale

Montis

New paragliding harness Nova Montis for sale

MONTIS - ultra lagan, super udoban

Sa oko 300 grama, MONTIS, naš planinarski sistem, je lagan kao pero i izuzetno udoban. Pametni detalji poput frikcionih kopči pomažu nam da postignemo minimalnu težinu.

Tandem pilot harness Icaro Loxi 2 for sale

Loxia2

Tandem pilot harness Icaro Loxi 2 for sale

Tandemski pilotski sistem

Praktični i kompaktni tandemski sistem LOXIA² je razvoj našeg dokazanog LOXIA sistema za tandem pilote i optimizovan je zajedno sa našom novom putničkom sistemom BATIS² za naš tandem paraglajder PARUS. Mnogo detaljnih rešenja čini LOXIA² prvim izborom, posebno za komercijalnu upotrebu.

hareness-batis2-light-icaro-paragliders3 Top-Quality Paragliding Harnesses for Sale

Batis2

The passenger harness

Putnički sistem

Robustan i lak za rukovanje: Kompaktni putnički sistem koji se savršeno odgovara sa našim pilot sistemom LOKSIA².

 SupAir STRIKE 2  for sale

Strike 2

SupAir STRIKE 2  for sale

We are proud to present our new hike and fly harness, the STRIKE 2.

It is a light harness, precise and compact in the bag. Its comfort allows long and ambitious flights: it is intended for a hike and flies pilots of competitions and leisure.

Passenger

New tandem paragliding harness Woody Valley Passenger for sale

New paragliding harness Nova Itus for sale

Itus

New paragliding harness Nova Itus for sale

Nova ITUS – Optimiziran do srži

Sedište paraglajdera Nova ITUS je potpuno svestran i lagan reverzibilni pojas sa sedištem, vazdušnim jastukom i SAS-TEC zaštitnikom. Ako je potrebno, ranac se može potpuno odvojiti. Uvek na brodu: dodatni deo sigurnosti.Višestruko talentovani do maksimuma

New paragliding harness Advance Bipax for sale

Bipax

New paragliding harness Advance Bipax for sale

BIPAX - Delite ljubav

Advance BIPAX je tandem putnički pojas za profesionalnu upotrebu. Jednostavno, praktično i robusno: kabelski svežanj ima niz korisnih karakteristika za jednostavan i siguran svakodnevni rad, a težak je samo 1,8 kg. Sedište putnika tandem paraglajdera Advance BIPAX, međutim, privlači ne samo profesionalce, već će i savršeno služiti pilotu tandem-a za slobodno vreme. Prve isporuke BIPAX-a očekujemo sredinom avgusta.

New paragliding harness Advance Progress 3 for sale

Progress 3

New paragliding harness Advance Progress 3 for sale

PROGRES 3 - Jedinstvena svestranost

Sedište paraglajdera Advance PROGRESS 3 nudi veliku svestranost u kompaktnom obliku. Bilo da se radi o putovanjima, termalnom letenju, kratkim pešačenjem i letenjem, manevri slobodnim stilom ili za trening, piloti PROGRESS 3 najbolje su opremljeni za sve svoje podvige. Praktični reverzibilni pojas ima Air-Foam Hibrid-Protector koji pruža sveobuhvatnu zaštitu u svakom trenutku. 3D razvojna tehnologija garantuje najviši nivo letenja i udobnosti u nošenju, a odgovorna je i za čiste obrise.

New paragliding harness Addvance Axess 4 for sale

Axess 4

New paragliding harness Addvance Axess 4 for sale

AxESS 4 - Elementarni allrounder

Sedište paraglajdera Advance Axess 4 je klasični ADVANCE kaiš za početnike, a ova četvrta generacija je jednostavnija, kompaktnija i sigurnija nego ikad ranije. Uz iskusni glavni zaštitni sistem Air-Foam Hibrid, po prvi put smo dobili u Axess uklonjive SAS-TEC visko-elastične ploče od mekane pene koje su stekli iz sveta moto sporta. Zapremina upakovanog kabelskog snopa i elementarne karakteristike kao što su Balance-Strap, Easi Connect i sistem za prirodno podešavanje kvalifikuju ovaj pojas kabine kao allrounder, pri čemu je važno jednostavno i bez problema pri rukovanju.

Paragliding harness SupAir Delight 3 for sale

Delight 3

Paragliding harness SupAir Delight 3 for sale

Svetlo, OPTIMIZOVANO PASIVNA SIGURNOST & STEERING PRECISION

Sedište paraglajdera Supair Delight 3 je lagani trkački kaiš namenjen pilotima koji žele minimalnu težinu, dodajući preciznost pilota visokoj pasivnoj bezbednosti i komforu. Dizajn je zasnovan na uspešnom Delight 2, pre nego što je značajno poboljšao podršku za leđa, ukupnu sigurnost i dodatnu upotrebu.

New paragliding harness SupAir Skypper 2 for sale

Skypper 2

New paragliding harness SupAir Skypper 2 for sale

Udobnost i precizija, visoko pasivna sigurnost i puna oprema

Harnesses Woody Valley Gto light 2 for sale

Gto light 2

New harness Woody Valley GTO Light 2 for sale

GTO light 2 dolazi u 2 verzije, sa FOAM PROTECTION i sa INFLATABLE PROTECTION.