Attention!

Section Equipment of the website on reconstruction now.

Please contact us to get actuality price with discount up to 30-50%.

Our brands

Just send a message about equipment you are interested in at any messenger or fill out the form below.

Click to Telegram connection
Click to Whatsapp connection
Click to Viber connection
Click to Instagram connection

Paragliding harnesses for sale

Link passenger

Tandem paragliding harness BGD Link passenger for sale

LINK PILOT i LINK PASSENGER su lagani, robusni, udobni i sigurni pojasevi za profesionalne i rekreativne tandem pilote koji žele najbolju opremu za svoj tandem postav. Dizajnirana kako bi se besprijekorno uklopila, serija LINK ima živopisne usklađene boje, inovativne značajke i bitne standardizacije.

Link pilot

Tandem paragliding harness BGD Link pilot for sale

LINK pojasevi su lagani i udobni tandem pojasevi, idealni za profesionalno letenje i letenje u slobodno vrijeme. Promišljene značajke dizajna uključujući sjedalo koje se lako naginje na SUVOTAČKOM sjedalu za lagane prijelaze iz stojećeg u sjedeći položaj i lagane daske sjedala u obliku saća. Ima udobne ručke za koje se suvozač drži, a nosač instrumenata na stražnjoj strani idealno je postavljen u vidno polje pilota. PILOT pojas ima podijeljene noge.

Paragliding harness Advance BiKid for sale

BiKid

Paragliding harness Advance BiKid for sale

BIKID je tandem dečiji pojas pogodan za decu od približno 100 do 130 cm visine. BIKID je sertifikovan prema EN/LTF za maksimalnu težinu od 100 kg (samo test opterećenja).

Strapless Bi 2

Hike&fly tandem paragliding harness Advance Strapless Bi 2 for sale

Postoji i verzija STRAPLESS 2 za tandem pilote. STRAPLESS BI 2 je EN sertifikovan i ima rezervni kontejner ispod desne noge. Sa rezervnom ručkom i kontejnerom, STRAPLESS BI 2 teži samo 410 grama. Ovaj ultralaki tandem pilotski uprtač je namenjen isključivo za ekstremnu upotrebu u planinarenju i letenju i nema zaštitnik.

BiPro 3

New tandem paragliding harness Advance BiPro 3 for sale

BIPRO 3 tandem pilotski uprtač ima mnogo korisnih funkcija za jednostavan i bezbedan radni dan. Uprtač je težak samo 2,6 kg i snažno je izgrađen. Ovaj izuzetno udoban pilotski pojas ne samo da će se svideti svakodnevnim profesionalcima, već će savršeno služiti i tandem pilotu u slobodno vreme.

New paragliding harness Advance Success 5 for sale

Success 5

New paragliding harness Advance Success 5 for sale

SUCCESS 5 se pojavljuje sa potpuno revidiranim izgledom i predstavlja uvod u novu dizajnersku seriju. Ovaj visokokvalitetni sportski pojas sa maksimalnom bezbednošću je usmeren ka rekreativnim pilotima i pilotima koji traže maksimalnu udobnost u kombinaciji sa odličnom aerodinamikom.

New paragliding harness Advance Weightless for sale

Weightless

New paragliding harness Advance Weightless for sale

Weightless - manje je više

WEIGHTLESS je razvijen za X-Alps sportiste i posebno nadograđen za kros pilote koji vode računa o težini. WEIGHTLESS je savršen komponent sistem za ambiciozne projekte Hike to XC i VolBiv, kao i ozbiljnu konkurenciju. Njegove posebne kvalitete uključuju minimalnu težinu, sveobuhvatnu korisnost i veliku udobnost. Aerodinamički odličan XC sistem takođe impresionira svojim vitkim i dinamičnim izgledom.

New paragliding harness Icaro Xema 2 for sale

Xema 2

New paragliding harness Icaro Xema 2 for sale

Xema 2 - BEZBEDNOST I SVESTRANOST

Reverzibilni sistem XEMA² je dodatno poboljšan, lakši i veći paket koji je nasledio sistem našeg XEMA-a. Probani i testirani sistem vazdušnih jastuka sa integrisanom spiralnom oprugom, koja ispunjava vazdušni jastuk pre poletanja i time garantuje odličnu zaštitu od prvog koraka faze poletanja, naravno ponovo je preuzet. Novi XEMA² karakteriše optimizovana udobnost nošenja ranca i dalje poboljšane opcije podešavanja.