New paragliding harness BGD Snug for sale
  • Paragliding harness BGD Snug for sale
  • New paragliding harness BGD Snug for sale

Snug

€790.00
€590.00
25% off
Brand: BGD

New paragliding harness BGD Snug for sale

Savršeni all rounder u komfornom laganom paketu.

Info

Optimiziran za svestranost i udobnost, BGD SNUG je naš vrhunski rekreativni remen koji sadrži poluprolazni sistem narukvica, naš sistem EASI EKSIT rezervnih sistema za postavljanje, glatki aerodinamični oblik, zaštitu od pjene od 18 cm i neke živopisne nove šeme boja. Teži samo 3,2-3,5 kilograma, SNUG je uklonjen, EN sertifikovan pojas koji samo dobro napreduje.

Tehnički podaci

bdg sise

SML
PILOT'S HEIGHT RANGE (CM)150-170 160-185175-200
BOARD WIDTH (CM)32.5 34.937
BOARD DEPTH (CM)34.5 36.839
HEIGHT OF SUSPENSION POINTS (CM)40 4548
CHEST STRAP RANGE (CM)38-43 40-4643-49
HARNESS WEIGHT (KG)3.2 3.33.5
CERTIFICATIONEN/LTF

Cilj

XC, trening, akrobacija, letenje, vagga, vol-biv, vožnja sankama - kada je u pitanju slobodno letenje, Snug je svežanj izgrađen da preuzme puni spektar vazdušnih disciplina. Naše probne droge provučene su kroz prolaz, SNUG je izdržljiv, udoban i vrlo siguran remen. Bruce obožava letenje KSC-om, Ant ga prebacuje, a Tir ga hvata za vožnju poganim sankama do plaže. Ako želite samo jedan pojas u svom kompletu, to bi trebalo biti to.

Bruce bilješke

Oduvek sam želeo vrpcu koju ne osećam. U početku su pojasevi bili podeljeni u dve kategorije: standardne kablove i ABS ili pojasevi sa križnim navojem. Standardni kablovi povezivali su pilota gotovo direktno sa usponima što ih je činilo vrlo nestabilnim i previše radikalnim za povremene pilote. Potpuno ukršteni pojasevi bili su previše ograničavajući; piloti nisu mogli da osete skorašnji kolaps koji dolazi. SNUG je moj savršeni balans; sa sistemom polukružnih nosača osjećam se besprijekorno povezanim s krilom, a opet dovoljno stabilnim da se opustim.

Paket sadrži

Kazalice / Aluminijumski Edelrid karabineri / Rezervna ručka i dodaci / BGD majica / USB stick sa priručnicima / BGD nalepnice