Link pilot

Tandem paragliding harness BGD Link pilot for sale

LINK pojasevi su lagani i udobni tandem pojasevi, idealni za profesionalno letenje i letenje u slobodno vrijeme. Promišljene značajke dizajna uključujući sjedalo koje se lako naginje na SUVOTAČKOM sjedalu za lagane prijelaze iz stojećeg u sjedeći položaj i lagane daske sjedala u obliku saća. Ima udobne ručke za koje se suvozač drži, a nosač instrumenata na stražnjoj strani idealno je postavljen u vidno polje pilota. PILOT pojas ima podijeljene noge.

Za zaštitu, PILOT pojas može se naručiti sa štitnikom od pjene od 17,5 cm ili zračnim jastukom za uštedu težine. Donji dio leđa PASSENGER pojasa održava se čistim kako ne bi opterećivao pilota, a putnik je zaštićen pjenastom zaštitom ispod sjedala.

LINK pojasevi izrađeni su od najkvalitetnijih laganih materijala i komponenti. Ako se dobro održavaju, nude dobru dugovječnost, ali kao i sa svim laganim proizvodima, s njima se mora pažljivo postupati.

Imajte na umu: PASSENGER pojas nije dizajniran da izdrži opetovana doskoka na sjedalo. Time ćete eventualno oštetiti zaštitnik.