Breeze VS Tandem

€129.00

New helmet Charly Breeze VS Tandem for sale

Kaciga podesiva po veličini za tandemske putnike ili za upotrebu kao kaciga za iznajmljivanje; sertifikovano u skladu sa CE EN 966 (sport u vazduhu), sa odvojivim jastučićima za uši i opcionim vizirom.

Udobna tekstilna podstava Breeze VS Tandem može se lako prilagoditi različitim obimima glave pomoću dugmeta za podešavanje pozadi. CE kaciga sa certifikatom je stoga idealna za tandemske putnike ili za upotrebu kao kaciga za iznajmljivanje kod više korisnika.

Breeze VS Tandem karakteristike:

Lagana višenamenska kaciga, sertifikovana prema CE EN 966 (vazdušni sportovi) i CE EN 1077 (skijanje i snoubording); vrhunski kvalitetni šlem proizveden u Evropi.

Visokokvalitetno jastuče od pene EPS-a Breeze VS Tandem u potpunosti je podstavljeno sa kože prijatnom i antibakterijskom tekstilnom tkaninom (proizvedeno u EU).

Dostupno u dve veličine: KSS-M i M-KSL; lako prilagođavanje različitim obimima glave pomoću dugmeta za podešavanje pozadi.

Kaciga je opremljena vrlo udobnim ulošcima za uši bez pritiska, ali se može nositi i bez navlaka za uši; visokokvalitetni zatvarač omogućava precizno podešavanje trake za bradu.

Štitnik za sunce Charli VS koji je dostupan kao dodatak idealan je za one koji nose naočare jer može zameniti dodatne sunčane naočare.

Težina: 480 g.

Veličine: XS-M = 54-57cm, L-XL = 58-61cm obim glave