Attention!

Section Equipment of the website on reconstruction now.

Please contact us to get actuality price with discount up to 30-50%.

Our brands

Just send a message about equipment you are interested in at any messenger or fill out the form below.

Click to Telegram connection
Click to Whatsapp connection
Click to Viber connection
Click to Instagram connection

Send a message

Please fill the required field.
Please fill the required field.

Breeze VS Tandem

New helmet Charly Breeze VS Tandem for sale

Kaciga podesiva po veličini za tandemske putnike ili za upotrebu kao kaciga za iznajmljivanje; sertifikovano u skladu sa CE EN 966 (sport u vazduhu), sa odvojivim jastučićima za uši i opcionim vizirom.

Udobna tekstilna podstava Breeze VS Tandem može se lako prilagoditi različitim obimima glave pomoću dugmeta za podešavanje pozadi. CE kaciga sa certifikatom je stoga idealna za tandemske putnike ili za upotrebu kao kaciga za iznajmljivanje kod više korisnika.

Breeze VS Tandem karakteristike:

Lagana višenamenska kaciga, sertifikovana prema CE EN 966 (vazdušni sportovi) i CE EN 1077 (skijanje i snoubording); vrhunski kvalitetni šlem proizveden u Evropi.

Visokokvalitetno jastuče od pene EPS-a Breeze VS Tandem u potpunosti je podstavljeno sa kože prijatnom i antibakterijskom tekstilnom tkaninom (proizvedeno u EU).

Dostupno u dve veličine: KSS-M i M-KSL; lako prilagođavanje različitim obimima glave pomoću dugmeta za podešavanje pozadi.

Kaciga je opremljena vrlo udobnim ulošcima za uši bez pritiska, ali se može nositi i bez navlaka za uši; visokokvalitetni zatvarač omogućava precizno podešavanje trake za bradu.

Štitnik za sunce Charli VS koji je dostupan kao dodatak idealan je za one koji nose naočare jer može zameniti dodatne sunčane naočare.

Težina: 480 g.

Veličine: XS-M = 54-57cm, L-XL = 58-61cm obim glave