Featured

Paraglajder nije luksuz već sredstvo prevoza!

Paraglajding - ultra lagan leteći aparat i najpristupačan način, omogućavajući da ostvarite svoj san slobodnog leta, daje osećaj izuzetnog osjećaja u komunikaciji sa vazdušnim elementom.

Mi se bavimo paraglajdingom i dan za danom ostvarujemo svoje snove i težnje, sticanjem novih veština i drugaćijim posmatranjem svog života. Budući da su nova iskustva probudi u nama , od davnina ,osjećaj leta, to nas dalje približava prirodi i daje dublje razumevanje života. Svaki dan proveden u paraglajding centru ispunjava nas sa pozitivnim emocijama, dodaje iskustva na putu ka potrebnoj stručnosti leta.

Jedrilica je dizajnirana na takav način da se obezbedi maksimalan proces za poletanje, let i sletanje. Avion uzleće i nas odvaja od zemlje samo ako je on spreman da leti. U hitnim slučajevima, vanrednim situacijama u vazduhu, jedrilica je opremljena sistemom za spasavanje i glatkog sletanja.

Uzletevši ultralagan avion vam omogućava da se krećete u vazdušnom prostoru u skladu sa vašim željama. On može tako glatko i lagano da leti, dajući priliku da uživate u ležernom letu za postepeno posmatranje onoga što se dešava okolo. Može i da se ubrza i obavlja vrtoglave manevre prisiljavajući da drhte sve naše unutrašnje organe.