Trango X-Race 2020

New glider UP Trango X-Race 2020 Edition for sale

Prečišćavanje legende...

UP Trango X-Race je skrojen za Red Bull X-Alps, ali ne manje relevantan za gotovo svakog ko želi da leti krilom visokih performansi, bilo da je reč o takmičenjima Sportske klase ili XC psima, nakazama ekspedicije koje pešice prelaze udaljene planinske verige u vazduhu ili jednostavno svako ko voli osećaj slobode koji jedrilica visokih performansi može da ponudi.

Izdanje 2020: Ovaj model je sada takođe opremljen našom popularnom ručkom za prekidanje zaključavanja, kao i našim ručicama za C-upravljanje.

- Poboljšana maksimalna brzina
- Poboljšano klizanje i stabilnost pri najvećoj brzini
- Sistem upravljanja stražnjim usponom, za nezavisno upravljanje AOA levo i desno, i održava brzinu na nivou remenice do remenice čak i kroz turbulenciju
- Otprilike 450g lakši od Trango KSC3
- Aerofoil nove generacije "Sharknose"
- Još lakša, efikasnija brzina zahvaljujući novom dizajnu i novim Ronstan remenicama
- Novi, efikasniji dizajn uspona sa poboljšanom dugovečnošću
- 3D oblikovanje panela
- GORE tačke za pričvršćivanje linija sa malim povlačenjem na nadstrešnici
- Mini rebra duž zadnje ivice
- Dalje poboljšana polarna krivina, posebno pri najvećoj brzini
- Duge letve FSS (sistem nosača prednjeg dela) na prednjoj ivici ("tehnologija 2-linijske linije")
- RSS (sistem za podršku zadnjeg odeljka) Najlonska letva preko nivoa C

Dodatne informacije o UP Trango X-Race

Kada je Trango XC3 prvi put predstavljen, pre oko dve godine, potpuno je promenio način na koji su ljudi videli EN C klasu - nikada ranije EN C krilo nije imalo najveće performanse da bi išlo u korak sa 2-oblogama u CCC-u. klasa. U međuvremenu je krilo našlo veliki broj sledbenika po celom svetu, verovatno ne samo zbog toga što dolazi sa svim ovim neverovatnim performansama, a istovremeno ostaje krilo klase „EN C“ za letenje. Nova Trango X-Race pomno prati stope XC3, ali dodaje brojne karakteristike ionako dugoj listi koja definiše XC3. Od njih će vas verovatno najviše oduševiti poboljšane performanse pri punoj brzini i činjenica da sada ima efikasnu kontrolu C-riser-a, sa vezom na B-riser-ove tako da leti više poput 2-liner-a.

Najočiglednija promena kada prvi put vidite novo krilo su usponi. Kada je predstavljen KSC3, neki piloti su bili razočarani što nije od samog početka napravljen za kontrolu uzdignutog stuba. Slušali smo ovu kritiku i postavili joj prioritet na novijim performansama kao što su Summit XC4 i Trango Ks-Race, da bismo napravili uspone koji pilotu omogućavaju slobodu zadržavanja na šanku kroz grube stvari i kontrolu terena sa zadnjim usponima, umesto da silaze sa šipke da bi kontrolisali skokove.

Takođe smo dodatno usavršili unutrašnju strukturu krila, kako bismo poboljšali performanse pri punom taktu. Nova nadstrešnica zadržava svoj oblik još bolja kada je pod utjecajem turbulencije, u korist performansi pri velikim brzinama I stabilnosti. Da biste koristili staru poslovicu, ovo je nadstrešnica koja seče grube komade poput vrućeg noža kroz puter - zaista morate da probate da biste osetili razliku.

Prečišćenja unutra i neke materijalne promene omogućile su našem dizajneru da odseče još oko 450g od ukupne težine (veličina M). Smanjenje težine je dodatno podvuklo pedigre pešačenja i letenja ovog krila visokih performansi, tako da je skoro trebalo da skočite na vas i negde ga povedete u veliku novu Vazdušnu avanturu.

Nova nadstrešnica je sašivena od kombinacije dokazanih, ali laganih materijala: NCV Porcher Sport 32g Universal i 27g Classic za gornju površinu. Donja površina je 27g Classic, a rebra, dijagonale i mini rebra su isečena iz kombinacije 32g i 27g Hard Finish istog proizvođača.

Komplet linija je napravljen od kombinacije linija Edelrid "Technora" i Dineema linija iz Lirosa. Naše istraživanje pokazuje da ova tačna kombinacija nudi najbolji mogući kompromis za čvrstoću, dimenzionalnu stabilnost i performanse.

Tehnićki podaci

SIZE S S/M M L
Surface area flat (m2) 21,7 23,1 25,1 27,1
Surface area projected (m2) 18,5 19,7 21,4 23,1
Flat span (m) 12,3 12,7 13,2 13,7
Projected span (m) 9,8 10,2 10,6 11,0
Flat aspect ratio 6,9 6,9 6,9 6,9
Projected aspect ratio 5,3 5,3 5,3 5,3
Chambers/cells 68 68 68 68
Total line length incl. Brake (m) 232 239 249 259
Total # of lines incl. Brake 198 198 198 198
Glider weight (kg) 4,05 4,25 4,5 4,75
Category LTF/EN D C C C
Takeoff weight (kg) 63-85 78-100 92-115

105-130

Boje

up trango trango x race colours