Sitta

Ultralight glider Icaro Sitta for sale

Sitta je ultra lagan planinarski i leteći avion, koji ne samo da će biti odan pratilac na mnogim vašim planinskim planinarima, već će i na svaki način obogatiti vaše planinske letove.

Hike & Fly

Izuzetno laki jedrilica Icaro Sitta, reverzibilni pojas Hike & Fly Icaro Apus i sistem za spasavanje Icaro Square 115 savršeni su spoj za vašu sledeću planinu i sledeći let.

Ko je za

Icaro Sitta je savršena za ljubitelje Hike & Fly-a koji traže lako, sigurno ali i živahno jedrilice. Planinari, planinari i piloti za slobodno vreme voleće malo težinu Icaro Sitta sa malomzapreminom pakovanja.

Karakteristike

Jedinstvene toplotne karakteristike Akvileje su takođe osnova za Sittu. Kombinacija toplotnog profila, jednostavne geometrije linija i laka pera osigurava lagan start čak i kada su vremenski uslovi zahtevni. Sitta ne prelazi u jak vetar i veoma je kompaktna u turbulentnom vazduhu. Rukovanje je izuzetno precizno i pokriva očekivanja mnogih pilota: bilo da letete lepom i laganim klizanjem po dolinama ili se razigrano penjete u terme sa drugim pilotima.