fbpx
New paraglider Icaro Falco for sale
  • Falco paraglider EN-A Icaro paragliders for sale
  • Falco paraglider EN-A Icaro paragliders for sale
  • New paraglider Icaro Falco for sale

Falco

€3,245.00
€2,399.00
26% off
Brand : Icaro

New paraglider Icaro Falco for sale

Nova era u EN-A segmentu

Krilo paraglajdera Icaro Falco je rezultat kombinacije i evolucije nekoliko značajnih komponenti koje je Icaro razvio u poslednjih nekoliko godina. Vodi ka jedrilici sa izvanrednim performansama za svoju klasu. Fokusirali smo se na savršenu interakciju povratnih informacija između pilota i krila. Izvrsno ponašanje pri polijetanju, apsolutno intuitivna kontrola nadstrešnice i čvrsta stabilnost čak i na punoj traci osiguravaju siguran i pouzdan osjećaj od samog starta.

Ko je za

Falco je dizajniran za sve pilote koji traže vrhunsko zadovoljstvo leta i zabave u vazduhu, a istovremeno imaju sigurno i izuzetno dobro izvedeno krilo u okviru EN klasifikacije A. Falco je sigurno jedan od najboljih izbora za početnike pilote.

Karakteristike

Falco je opremljen veoma modernim dizajnerskim karakteristikama kao što su morski pas i samo 2 glavne linije po nivou linije. U kombinaciji sa laganom mešavinom materijala, jedrilica se savršeno leti u svim uslovima. Dobro izbalansirana mešavina odnosa slike i krive nadstrešnice osigurava glatku i vrlo prigušenu vožnju kroz turbulencije. Opremljen dodatnim Mini-rebrima sa vodećim ivicama, Falco sjaji kada pritisnete traku za brzinu. Odličan klizni odnos je izvanredan u okviru svoje klase. Najvažniji kriterijum je ipak rukovanje, koje je tokom brojnih razvojnih faza prilagođeno savršenstvu. Uprkos vrlo prigušenom ponašanju kotrljanja i nagiba, ipak smo uspeli da postignemo precizno rukovanje, omogućavajući čvrsto i ravno skretanje. Pritisak kočnice se progresivno povećava za optimalno termičko letenje.

Bez obzira da li ste početnik ili pilot dugogodišnjeg iskustva, Falco pruža najbolje iz oba sveta, zadovoljstvo u letu i najviše sigurnosne standarde.

Boja

Kao i svi Icaro-paraglajderi, dizajn FALCO-a takođe sadrži karakteristični deo logotipa Icaro Edelveiss - izabran da odgovara posebnim karakteristikama jedrilica i vašoj želji da ostavi trajan utisak na druge pilote i gledaoce.

FALCO je dostupan u dve opcije boja.

icaro falco boja

Tehnički detalji

data falco icaro paragliders3